Wie ben ik

Wie ben ik?

Mijn naam is Jennifer Boldewijn. Van kinds af aan ben ik bezig met dans en beweging. Vanaf mijn 17e wist ik het zeker, ik wilde danseres worden en dansen in grote shows. Op advies van vrienden heb ik mij aangemeld bij de beste dansopleiding in Amsterdam  – Dansacademie Lucia Marthas. Al snel stroomde ik door naar de selectie en deed ik uiteindelijk auditie voor de HBO opleiding. In 2000 ben ik afgestudeerd in twee richtingen (Uitvoerend dans en Dansdocent).

Na mijn afstuderen begon ik mijn danscarrière met een theatertour bij Hans Klok. Na 1,5 jaar touren ben ik freelance gaan dansen bij nationale en internationale artiesten waaronder: Ruth Jacott, Rene Froger, Gerard Joling, Gordon, Belle Perez, 2 Brothers on the 4th Floor en Enricque Iglesias. Daarnaast heb ik altijd gedanst in TV shows als: Idols, X-factor, Miljoenenjacht, Ik hou van Holland en bij evenementen als Sensation en Toppers.

Naast een carrière als professioneel danseres heb ik altijd graag lesgegeven aan jonge dansers. Het choreograferen (ontwerpen van een dans) en het doorgeven van mijn ervaringen kan ik optimaal kwijt binnen MijnDansFeest.

Klik hier voor mijn CV